Lentävän akrobatian esitys Chaoyang-Teatterissa

Lentävän akrobatian esitys Chaoyang-Teatetrissa (englanniksi Chaoyang Theatre) on yksi mailman parhaista akrobaattisista spektaakkeleista. Värikäs esitys on todellakin henkeäsalpaava! Ei olekaan ihme, että esitys on ollut yksi Pekingin parhaista akrobaattisista esityksistä jo vuosikymmenten ajan. Esitys sisältää loistavan koreografian, uskomattomia stuntteja sekä korkeasti koulutettujen akrobaattien tekemiä temppuja. Esitys on kaiken tämän ansiosta yksi suosituimmista ajanvietteistä kaupungissa.

Chaoyang Theatre

Pääset katsomaan teatterin virallisia kotisivuja tästä:

http://www.chaoyangacrobaticshow.com

Chaoyang-Teatterin lentävän akrobatian esitykseen kuuluu muun muuassa taitovoimistelijoita, pyöriviä lautasia, käärme-esityksiä, vanteita, pyöriviä piikkejä sekä monia uhkarohkeita temppuja kuten hyppynarulla hyppiminen sokkona, jonglööraaminen jne. valtavan pyörivän renkaan päällä.

Chaoyang Theatre

Chaoyang-Teatterissa on pääasiassa akrobaattisia esityksiä, ja se antaakin hyvän näköalan kiinalaisen akrobatian maailmaan. Teatteri toimii ikään kuin siltana nykymaailman ja perinteisen kiinalaisen kulttuurin välillä.

Chaoyang-Teatteri rakennettiin vuonna 1984. Se sisältää kolme elokuvateatteria, sali, jne. Teatterin ala on 3000 neliömetriä. Pekingin kunta teki vuonna 1986 teatterista paikan, jossa turistit voivat aina nauttia esityksistä. Kiinan kulttuuriministeriö nimesi teatterin myöhemmin “Kansallisen kulttuurin kehityksen keskukseksi”. Lopulta teatterista päätettiin tehdä “akrobatian maailma” turismin ja teatterin tarjonnan parantamiseksi.

Teatteri sijaitsee Pekingin kolmannen periferian tiellä, ja se on yhteydessä CCTV-torniin ja Jinguang-rakennukseen, mikä asettaa teatterin todella hyvään paikkaan parkkitilan ja joukkoliikenteen kannalta. Teatteri on siis tärkeä osa Pekingin bisneksen kasvattamisessa. Monet KOK-virkamiehet, ulkomaalaiset presidentit ja muut merkkihenkilöt ovat ylistäneet teatterin esityksiä.

Viimeisen 20 vuoden aikana teatteri on ihastuttanut yli kolmea miljoonaa ihmistä ympäri maailman, samalla taaten siellä vierailevien merkkihenkilöiden turvallisuuden. Chaoyang-Teatterin viimeisin esitys on lumoava “Lentävän Akrobatian Esitys”.

Lentävän akrobatian esitys

Lentävän akrobatian esitys sisältää useita temppuja ja suorituksia, jotka ovat yksinkertaisesti uskomattomia. Esitys esitettiin Pekingin lavoilla ensi kertaa vuonna 1980, ja siitä on sen jälkeen tullut maailmanlaajuinen jättimenestys ja monen maineikkaan palkinnon saaja.

Chaoyang-Teatterissa pidetään kaksi Lentävän akrobatian esitystä päivittäin. Lippujen hinta vaihtelee istuinpaikan mukaan. Vieraat eivät saa ottaa kuvia tai videoita teatterin sisällä.

Esitys sisältää yleellisiä lavasteita, värikkäitä asuja, kovaa musiikkia ja laadukasta työtä. Päänähtävyys on kuitenkin akrobatia, joka sulaa täydelliseksi kokonaisuudeksi eri akrobaattien esityksissä. Esityksiin kuuluu muun muuassa jättiläispyörällä tehdyt temput, tuolikasan päälle kiipeäminen ja polkupyörällä ajava tyttö, jonka päälle 11 muuta tyttöä kiipeävät muodostaen näin ihmispyramidin.

Pidä hauskaa! T. Pekka Soini

Leave a Reply