Koulussa hikoillen ja Red Theatre toimintaa

Toisin kuin alunperin ajattelin, on aika ollut kovin rajoittunutta täällä. Olen siis ottanut kielen opiskelemisen tosissani koska kokeet ovat todella vaikeita ja koska minun älyssäni ei ole mitään vikaa en halua putoa luokalta jonkun tyhmän testin takia. Sää on ollut sateista viimepäivinä ja aina vaan on kuumaa. Eli koulussa ja kuumassa hikoillen vietän lähinnä päiväni täällä. Sade tuo kuotenkin vähän raikkaampaa ilmaa, eikä tarvitse suojautua saasteelta. Ostin taobaosta sellaisen ”face mask” tuotteen joka suojaa PM2.5 saasteilta, sen pitäminen ei ole mitään hauskaa mutta tarpeellista.

Että mitä vapaa aikaan tulee niin oleden edelleen koulun tarjonnan armoilla, no saatiinkin tälläkertaa liput toiseen hienoon näytökseen joka kulkee nimellä: Red Theatre Beijing eli Suomeksi: Pekingin Punainen Teatteri. Meinasi mennä puput pöksyyn kun paiskottiin tiiliä mäsäksi piikkimaatolla maaten. Mietin vaan että miksi se on ”red” koska kommunistista ilmettä tuotannolla ei ole.. mutta sittenhän tajusin että sielä lentää veri niin herkästi, siitähän sen nimen on tultava! 😀

No, se oli hauska näytös ja sai minut muistamaan että miksi rakastan tätä maata. Työn teossa se välillä unohtuu mutta uskon että minun ponnistukseni vielä palkitsee! Beijing rules! 谢谢!

Leave a Reply